Girişimcilik Kursu 4. Etap Eğitimleri Başladı...

Silivri Belediyesi ile ortaklaşa başlatılan Uygulamalı Girişimcilik kursunun 4. Etap eğitimleri, 17 Kasım Pazartesi Günü başladı.Odamız İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimler, 10 iş günü boyunca toplam 70 ders saati sürecek. Girişimcilik Kursu’nun sonunda katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa, 27 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Oda Başkanımız Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan ve ilçeye misafir olarak gelen Bulgaristan Glavinitsa Belediye Başkanı Hüseyin Hamdi ile birlikte Girişimcilik Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.