Girişimcilik Kursunun 5.Dönem Kayıtları Başladı..

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Silivri Belediyesi ile işbirliği çalışmalarına devam ediyor.Başkanımız Nuray Koçer, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Uygulamalı Girişimcilik Kursu için karşılıklı protokol imzaladı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek 5. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Kursu 17 Kasım’da başlayacak.

YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK

Uygulamalı Girişimcilik Kursu, 10 iş günü boyunca toplam 70 ders saati sürecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa, 27 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 17 Kasım’da açılacak sınıfı için başvurular devam ediyor. Silivri Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası 212 727 11 42 ve Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi 212 729 00 03 nolu telefondan alınan başvurularda 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.